NATURES MENU DOG LIGHT (300 gr.)

Produsele Natures Menu sunt concepute pentru a asigura echilibrul perfect de nutrienti naturali si minerale brute fara a adauga in reteta chimicale, aditivi, conservanti sau coloranti artificiali. Continutul fiecarui pliculet este gatit printr-un procedeu special dupa ambalare pentru ca toate vitaminele, mineralele si nutrientii sa ramana in hrana fara a se disipa in timpul procesului de preparare.sa ramana in hrana fara a se disipa in timpul procesului de preparare.

NATURES MENU DOG LIGHT (300 gr.)

Mancare umeda pentru caini supraponderali sau cu tendinte de ingrasare

O dieta perfecta pentru cainii supraponderali sau cei cu tendinte de ingrasare. Datorita continutului redus de proteina Natures Menu Light este o alegere excelenta pentru cainii cu un nivel de activitate redus.

Continutul fiecarui pliculet este gatit printr-un procedeu special dupa ambalare pentru ca toate vitaminele, mineralele si nutrientii sa ramana in hrana fara a se disipa in timpul procesului de preparare.

Carne proaspata de pui in amestec cu cea de iepure laolalta cu orezul si legumele pline de nutrienti necesari fac din Natures Menu sursa ideala de energie si o alegere excelenta pentru cei ce opteaza pentru hranirea naturala a cainilor.

Ingrediente

Carne de pui 50%, carne de iepure min. 14%, Mazare min. 4%, Morcovi min. 4%, Orez min. 8%, Minerale. Diverse zaharuri..

Valori analitice

Vit.A: 2000 UI/kg, Vit.D3: 200 I.U./Kg, e Vit.E: 20mg/Kg. Oligoelemente: Ioduri de potasiu: 0.2mg/kg, Carbonat monohidrat de cobalt: 0.02mg/kg, Oxid de Mangan 0.8mg/kg, Sulfat de zinc monohidrat 18mg/kg.