NATURES MENU DOG JUNIOR (300 gr.)

Produsele Natures Menu sunt concepute pentru a asigura echilibrul perfect de nutrienti naturali si minerale brute fara a adauga in reteta chimicale, aditivi, conservanti sau coloranti artificiali. Continutul fiecarui pliculet este gatit printr-un procedeu special dupa ambalare pentru ca toate vitaminele, mineralele si nutrientii sa ramana in hrana fara a se disipa in timpul procesului de preparare.sa ramana in hrana fara a se disipa in timpul procesului de preparare.

NATURES MENU DOG JUNIOR (300 gr.)

Mancare umeda pentru caini

PUPPY PUI SI MIEL


Natures Menu Puppy este special creata pentru a asigura toate elementele necesare cresterii.Carne proaspata de pui in amestec cu cea de miel laolalta cu orezul si legumele pline de nutrienti necesari fac din Natures Menu sursa ideala de energie si o alegere excelenta pentru cei ce opteaza pentru hranirea naturala a cainilor. 


Compoziție

Carne de pui min. 46%, carne de miel min. 23%, Orez min. 8%, Minerale, Diverse zaharuri.


Aditivi nutriţionali

Vitamina A: 2000 UI/kg, Vitamina  D3: 200 I.U./Kg, e Vitamina E: 20mg/Kg. Oligoelemente: Ioduri de potasiu: 0.2mg/kg, Carbonat monohidrat de cobalt: 0.02mg/kg, Oxid de Mangan 0.8mg/kg, Sulfat de zinc monohidrat 18mg/kg.